نمی دانم باید بخندم یا گریه کنم.
? ? ? ? ? ? ? ? ?
نمیدانم باید بخندم یا گریه کنم.
? در اخبار میخواندم که دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی چند ده نفر از اخلالگران بازار ارز را دستگیر و حساب های ایشان را مسدود کرده است, حال آنکه حسین فریدون برادر رییس جمهور و علی رستگار سرخه ای, نجومی بگیر معروف و مدیر عامل اسبق بانک ملت پس از یک خیمه شب بازی مردم فریب یکی با وثیقهٔ میلیاردی وزیر بهداشت بعد از چند ساعت دستگیری و دیگری با حکم تبریه از فساد و اخلال اقتصادی, راست راست در کشور جولان میدهند!
همان ها که به فاصلهٔ اندکی قبل از شروع جنگ اقتصادی و بحران ارز در سال 90 اقدام به تأسیس صرافی کرده بودند. نمیدانم تا کی قرار است امثال فریدون و جزایری و مهدی هاشمی و کرباسچی و مهدی جهانگیری و صفدر حسینی به ملت خیانت کنند و غرق در فساد مالی سرمایه های ملت و انقلاب را غارت کرده و بنیان های اقتصادی و از آن بدتر اعتقادی مردم را سست کنند و قوّهٔ قضاییه اینقدر نرم و با عطوفت با ایشان برخورد نماید که حتی سالم ترین مردم نیز تحریک به دزدی و فساد و غارت شوند و با خود بگویند هرچقدر میزان خیانت بزرگتر, جرم و مجازات و برخورد کمتر!
اینجاست که میتوان به عمق معنای “عقب مانده” بودن در اجرای عدالت که امام خامنه ای را علیرغم صدور فرمان 8 ماده ای مبارزه با فساد در حدود ده سال قبل و تأکید بر برخورد با نجومی بگیران خاین به بیت المال و نهیب و تشر های مداوم برای برخورد با فساد که همگی توسط “حکومت مخفی” و عوامل آن تعدیل شد, مجبور به عذر خواهی از خدا و مردم کرد.
به راستی حبس و مجازات یک حسین فریدون که سابقهٔ معاونت وزارت اطلاعات را در کارنامهٔ خود داشته و برادر رییس جمهور است و در حساس ترین لحظات مذاکرات هسته ای با امریکایی ها پشت درهای بسته میرفت و دم خروس فسادش آنقدر بیرون زده بود که حرف از انبار کردن تجهیزات امنیتی و نظامی در دفتر کارش بود, با حبس و مجازات چند صد نفر خرده دلال ارز و اخلالگر بازار ارز برابری میکند؟
به راستی مردم چطور باید از دستگاه قضایی کشور که در یک خیمه شب بازی مسخره و با هدف فرونشاندن مطالبات شکل گرفته برای برخورد با حسین فریدون, وی را برای چند ساعت دستگیر و سپس با وثیقه آزاد کرد تا با خیال راحت به اعمال خیانت کارانه و اخلالگرانهٔ خود ادامه دهد, توقع اجرای عدالت و مبارزهٔ با فساد داشته باشند؟
به راستی اگر حسین فریدون ها گرفتار شده بودند و از کنار آنها شبکه های خرابکاری و فساد و اخلال کشف شده و با آنها برخورد میشد آیا ایجاد نارضایتی در مردم به حدی میرسید که بتوانند آنرا تبدیل به اغتشاشات بدون لیدر ! ؟ کنند و پس از آنکه کشور را به هم ریختن دلار را به بالاتر از 5 هزار تومان برسانند ؟
? ? ? ? ? ? ? ? ?