پاستای خونگی
پاستای خونگی ?
? مواد لازم برای6 نفر ? ?
آرد برای نازک کردن خمیر به مقدار لازم
نمک دریا 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ محلی 3 عدد
آرد کامل سبوسدار 2 فنجان
? طرز تهیه ? ?
1- آرد و نمک را در یک کاسه باهم ترکیب می کنیم . وسط آرد را گود می کنیم و تخم مرغ ها را داخل آن می ریزیم .
2- با استفاده از یک چنگال تخم مرغها را به هم بزنید و همزمان ازاطراف آن کم کم آرد بردارید و با تخم مرغها مخلوط کنید
3- توجه داشته باشید که می توانید این کار را روی میز کار انجام دهید اما برای جلوگیری از ریختن آرد به اطراف این بهترین روش می باشد
4- هنگامی که آرد و تخم مرغ با هم ترکیب شدن آن را از ظرف خارج می کنیم و با کف دست خوب ورز می دهیم اگر هنوز قسمتهای از خمیر خشک هست
یعنی آرد کاملا با تخم مرغ مخلوط نشده می توانید از کمی آب استفاده کنید تا خمیر نرم و لطیف شود…
5- خمیر را خوب ورز بدهید با دست .
6- سپس آن را داخل نایلون پیچیده و بگذارید 30 دقیقه بماند .
7- خمیر را با وردنه پهن و نازک کنید
8- وقتی خمیر بخوبی نازک شد روی آن را آرد بپاشید .سپس هر دوطرف لبه های خمیر را به یک اندازه به طرف داخل تا کنید تا دو طرف خمیر به هم برسندو بگذارید 15 دقیقه بماند و روی آن را با پارچه بپوشانید…
11- بنا به سلیقه و نیازتان پاستا را به اندازه نوارهای باریک ، متوسط و پهن ببرید
12- نوار ها را پس از بریدن ، دانه دانه تکان دهید تا از حالت پیچیده باز شوند و بنا به رطوبت آشپزخانه اجازه دهید پاستاها به مدت 20 تا 40 دقیقه بماند تا خشک شود
13- بعد از این مدت پاستا آماده است برای پخت و یا می توانید بعد از اینکه خوب خشک شد داخل یخچال تا 24 ساعت نگهداری کنید .
14- لازم به ذکر است از این مواد حدود 900 گرم پاستا درست می شود…