کله جوش(کاله_جوش)
26 مرداد 1397 توسط سرباز گمنام امام زمان(عج)
? کله_جوش(کاله_جوش) ?
?مواد لازم:
دو پیمانه کشک ساییده
دو پیاز ساطوری
یک پیمانه مغز گردوی نیم کوب
یک قاشق نعنای خشک
یک قاشق زردچوبه
کمی روغن حیوانی
✍ پیاز را در روغن کمی تفت بدهید تا رنگ بگیرد، مغز گردو را اضافه کنید، دو تا سه چرخ بدهید، سه پیمانه آب اضافه نمایید.
با جوش آمدن آب، کشک را اضافه کنید، بگردانید و در انتها هم نعنا خشک را و پیش از جوش آمدن کشک از روی گاز بردارید.
با نان خرد شده و ریحان میل نمایید.
✍ فواید کله جوش:
✅ ترکیب گوگرد موجود در پیاز، فسفر موجود در گردو با کلسیم کشک تبدیل به یک ترکیب پایدار با جذب فوق العاده میشود و برای استخوان بندی مفید است.
✅ طبیعت این غذا گرم است.برای افراد سرد مزاج خوب بوده ولیکن افرادگرمایی و صفراوی با رعایت تدابیر مصرف کنند.
✅ اگر معده ضعیفی دارید، کله جوش را مثل سوپ و بدون نان میل کنید.